Friday, September 20, 2013

Hair style: Big Sexy Curly Hair

Здравейте,

Много отдавна ви бях обещала, че ще пусна пост относно прическата, която много обичам да си правя, както лятото, така и през есенно-зимният сезон. Самата тя се прави много лесно, бързо, а ефекта е - страхотни, секси къдрици. Единственото което ви трябва е чиста, права коса, термо-защитен продукт, конусовидна маша без клипса (за който няма такава, може и с обикновена маша с клипса) и лак за коса по избор. По-надолу ще включа и какви продукти съм използвала за моята визия, но вие може да използвате каквото имате под ръка. Enjoy! :)










(Така изглежда след като е навита, а по-горе е вече разресана с пръсти)               

Използвани продукти:
1. Smoothing Fluid на Kleral - уникален продукт, заради него косата ми блести така не само на снимките, а и на живо. Купувала съм го от салон  доста отдавна и беше около 20 лв. с намалението. Служи и за термо-защита, можете да го видите ТУК.
2. Конусовидна маша без клипса Infinity на CONAIR (от Щатите) - уникална, а и беше доста прилична цена, около 20 долара, но сега е повече. Повече за нея - ТУК
3. Лак за коса по избор, аз се пръскам с лак на TAFT

Имах доста проблеми с техниката, здравето (то си личи по херпеса на устните),за това и не съм снимала всичко от-до, но на снимката с момичето е достатъчно ясно как се прави. Много се извинявам за снимковият материал, ще се старая повече занапред! Не ми беше много добър ден за снимане, но не съм сигурна кога пак ще си направя тази прическа, за това реших да пусна пост-а сега. Лека и спокойна вечер на всички! :)

П.П.: Знам за малкото кичурче, което е останало право, но държа да кажа, че беше поправено след това :))

6 comments:

  1. Прелестна си :)))
    А аз междувременно те тагнах в един интересен таг :)

    http://womanberry.com/2013/09/22/tag-versatile-blogger-award/

    ReplyDelete
  2. Мери,мерси :) Веднага ще го погледна, благодаря ти! :)

    ReplyDelete
  3. Здравей :) И аз те тагнах те за Versatile Blogger Award, много ще се радвам ако го направиш! :)
    Поздрави Милена
    http://myboxofbeauty.blogspot.se/

    ReplyDelete
  4. Разбира се! Благодаря :)

    ReplyDelete
  5. Теди, имаш страхотна коса! Обожавам и прическата, и цвета! :*

    ReplyDelete
  6. Мерси Бобии :) И аз си харесвам цвета, но мисля скоро да го посменя малко :) Иначе косата ми е много зле, заради изсветляването, но когато е стилизирана поне не й личи :P

    ReplyDelete