Saturday, July 6, 2013

New Goodies :)

Здравейте,

Днес е най-прекрасният ден от цялата седмица предполагам за всички. Всеки чака уикенда, за да релаксира, да се забавлява или просто да се гушне с любимият човек. Надявам се всички да си изкарват добре. За мен самата няма почивен ден, тъй като съм по майчинство и всеки знае (особено майките), че такъв не съществува за нас. Въпреки всичко, аз също обичам събота и неделя и винаги гледам да правя нещо, което харесвам или просто да си помързелувам (стига да ми го позволи детето).

Реших да споделя с вас няколко продукта които закупих предните дни. Някои от тях са вече добре познати на женската част, но за мен има и такива, с които  не съм се сблъсквала, а само съм чела - нови за мен. 
Предварително се извинявам за лошите снимки, но още не съм свикнала с апарата и трябва да го разуча.

Ще започна с добре познатата (за някои може напълно непозната) термална вода на Avène. Не мога да кажа все още нищо за нея, тъй като още не съм я изпробвала, но всеки който се интересува може да разгледа информация за водата като кликне на  връзката по-горе. Закупих я от аптека Mедея в квартала. Реших да взема тази опаковка и мисля, че е ясно защо съм го направила. :) 2 на цената на 1 - 6,99 лв. И двете са по 50 ml и нямам търпение да ги изпробвам.

Продължаваме с така боготворената от всички мицеларна вода на BIODERMA. Това е и един от продуктите, който най-много искам да пробвам, защото не съм виждала нито едно лошо мнение за него. Моята ми беше подарена от дамата, която е на щанда с бяла и декоративна козметика в аптеката. Толкова мила и добра женица, винаги е много внимателна към мен (предполагам и към другите си клиенти). Много големи благодарности от мен за този прекрасен подарък. Иначе цената на "бомбичката" (както аз й казвам) мисля е около 10 лв. за 100 ml.
Следва душ-гел на Dove, който за пореден път си купувам, защото всички душ-гелове от тази серия миришат уникално, пък и ми харесва как оставят кожата мека, кадифена и приятно ухаеща след душ. Цената му е около 7 лв. за 500 ml.
Трябваше да си купя и нов шампоан и се спрях на Garnier Ultra Doux с авокадо и шеа за суха и увредена коса. Взех си този вид, защото наскоро се боядисах в по-светъл нюанс и сега косата ми е малко зле. Цената е около 4 лв за 250 ml.
По принцип ползвам дезодорантите на Lady Speed Stick, само че от скоро са ми доста трудни за намиране и не ми се обикаляше, за това реших да взема този рол-он на Garnier - Max protect 48h. Бях доста скептична, но за сега много ми харесва. Цената му е около 6 лв (5 и някакви стотинки, но не помня точно колко) и е 50 ml.
А сега да минем и на декоративната козметика. Честно казано винаги съм избягвала нещицата на Golden Rose, но напоследък виждам само хубави отзиви за разни техни продукти. Онзи ден докато бях в дрогерия Lilly си харесах тези червила. Наистина според мен прекрасни цветове, които никога не съм носила, защото не съм посмяла, но реших да направя малко промяна.

 Ето ги и червилцата...

Golden Rose Ultra Rich Color Lipstick + Vitamin E №52 - 5,39 лв. и 4,5 g

 Golden Rose Lipstick + Vitamin E №128 - 2,99 лв. мисля беше и е 4,2 g.

Всеизвестният любимец на много момичета - каял Golden Rose - около 4,90 лв. за 3,4 g.

Сянка Golden Rose №212 - много хубав кафеникав цвят за сгъвката на окото - около 3-4 лв. за 2,5 g.



До сега не съм имала червила, нито каял на Golden Rose и съм доста любопитна да ги пробвам. Споделете вашите мнения за продукти, които сте харесали от марката или от други такива. Приятна вечер и ви благодаря, че се отбихте! :)




4 comments:

  1. Ползвала съм балсама за коса на Гарние с авокадото. От по-евтините този ми е любимия! Доскоро си го купувах непрекъснато.

    ReplyDelete
  2. Моята коса е доста зле и не ми помага само балсам, та трябва маски. Мисля обаче след като ми свърши тази сега, да взема и балсама да го пробвам в комбинация с шампоана. Иначе сега ползвам маската на Dove за изтощена коса. Мерси за инфото, ще го пробвам! :)

    ReplyDelete
  3. Душ-геловете на Дав са страхотни! Много ги харесвам! <3

    ReplyDelete
  4. Дааа, просто не мога да си купя друг :D И ароматите са....нямам думи! :)

    ReplyDelete