Sunday, December 1, 2013

Конкурс "Мис и Мистър НСА" 2013г.

Здравейте,

Искренно се извинявам за дългото ми отсъствие, но наистина времето непрекъснато ме притиска. Днес искам да споделя с вас моменти от едно чудесно събитие, на което имах удоволствието да бъда и главен гримьор, а именно - конкурсът "Мис и Мистър НСА" 2013г.
Мероприятието беше уважено от доста известни личности, като: Любо Ганев, Камило Плачи, Стойко Сакалиев, Станка Златева, Тервел Пулев, Румънеца, Ан-Джи и други.
Водещи на събитието бяха колоритният Тити Папазов и Нина Никол.
За втора поредна година победителка стана лекоатлетка. За Мис НСА беше коронована Ралица Ламбова, а с титлата Мистър НСА се окичи Иван Георгиев (баскетбол).
За съжаление не успях да присъствам на официалната част, но пък отзивите за самото събитие са повече от прекрасни. Големите овации обраха, както победителите, така и организаторите на конкурса - Студентският съвет на НСА, в частност Любомира Василева.
Събитието беше и с благотворителен характер. Целта беше да се съберат средства в помощ на колегата им Георги Огнянов-Макарона, който е претърпял инцидент по време на състезание.
Сега ви оставям и със снимковият материал. Enjoy!



 Победителката Ралица Ламбова












 *Място: MEGA DANCE CENTER
*Снимки: Радослав Делийчев

Още снимки от събитието може да видите тук

П.П: Малко извън темата: За съжаление изпратихме месец Ноември с ужасяващ инцидент, в който загина любимеца на всички Пол Уокър/Paul Walker (Fast And Furious). Почивай в мир Пол!






No comments:

Post a Comment