Sunday, October 20, 2013

Любим продукт: Червило Golden Rose № 56

Здравейте,

Преди седмица ви споделих за някои покупки, които бях направила малко преди това. Доста от вас харесаха червилата, с които съм се сдобила и поискаха да направя ревю и на двете. Днес успях да се справя (горе-долу) с времето и реших да ви драсна няколко реда за червилото на Golden Rose № 56. Надявам се информацията, която ще ви дам да е от полза! Enjoy!


Опаковката е стандартната за марката - черна пластмаса със златен надпис. Цената е повече от приятна - 3-4лв. за 4,2g, колкото е количеството на повечето продукти от този тип. Аромата е на обикновено червило, като от едно време. Текстурата му балсаместа, нанася се много меко, но с течение на времето изсъхва и стои по-матово. Смея да кажа, че е  добре пигментирано, но определено трябва наслагване, за да се получи точно този уникален наситен цвят (може би два-три пласта). Трайноста му е смайваща, като ще дам пример за това по-долу с малък тест от преди четири дена.

Тест:
Нанесох червилото в 8:30ч. сутринта преди да тръгна за работа (винаги слагам балсам за устни преди червило, като от дълго време използвам тeзи на Nivea от серията Pure&Natural, само сменям вида). До13:00ч. бях пила кафе, закусила и провела безброй телефонни разговора. Червилото не беше мръднало. Нещата си останаха така и след обяда, дори колежките ми ме попитаха да не би да съм с химическо червило. Към 16:30ч. вече имаше леко избледняване на цвета и изтриване от вътрешната страна на устните, но определено можеше да си походя така. Вече към 17:30ч. реших, че няма за какво да го слагам наново, при положение, че се прибирам вкъщи и за това реших да го изтрия, което се оказа трудна задача само за вода и салфетка.

Моето мнение: Червилото си е супер за цената. Добра пигментация, безумно трайно, уникален цвят.  
Недостатъците по мое мнение са, че изсушава устните дори и с балсам отдолу за основа, избледнява неравномерно и...едвам се маха. Това обаче бих го преглътнала, защото все пак цената е изключително поносима, а цвета е уникален!


Без светкавица и на дневна светлина


 Със светкавица

*Може да видите и две снимки от конкретният тестови ден в профила ми в Twitter.

3 comments:

  1. Страхотно червило!!!
    Ивана
    dreamofjoe.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Червилото е в модерен, актуален цвят и ти стои чудесно!
    Поздрави:)

    ReplyDelete