Thursday, August 15, 2013

Любим продукт: DELAROM Face Cleansing Gel a.k.a измиващ гел за лице с перли от жожоба



Здравейте,

Такааа, думата "ревю" ми звучи на доста професионално ниво, за това мисля пост-ове, като този, в който изказвам положително лично мнение за даден продукт, да ги кръщавам "Любим продукт", а за тези, които не харесвам...ще го мисля когато има такива :D Предупреждавам всички, че не съм по описанията, но пък имам много неща които искам да споделя с вас, така че бъдете милостиви, моля.

По същество!

 


Както някои от вас знаят (и го притежават), този продукт фигурираше в някои Pinks Beauty Box за юли-август в размер от 30 ml. До сега не бях ползвала нищо на марката, но съм чувала само хубави неща. Зарадвах се, че ще го пробвам, тъй като до сега не съм попадала на читав почистващ продукт. Още повече се зарадвах, че е и за моята кожа - нормална до чувствителна (макар, че не ми е особено чувствителна). Всички други подобни, които съм използвала, винаги са изсушавали кожата ми след това, което ме принуждаваше да нанасям огромно количество крем в последствие. С този гел нямам този проблем! Нека ви разкажа накратко, като се опитам да засегна всичко необходимо (дано успея)...

Опаковка: Нормална опаковка за подобен тип продукт, капачка на винт (продукта в цял размер не е с такава капачка, а е с капаче). Опаковката е бяло-черна (на оригиналния също), което си е класика. На гърба има съдържанието, знака за срок на годност, милилитрите и къде е произведено.



Текстура: Много лека, прозрачна с кафеникави перлички от жожоба, със свеж и деликатен, ненатрапчив аромат, който остава известно време след това (което ме подсигурява, че лицето ми е чисто и свежо). Образува много лека и приятна пяна.

Състав: DELAROM работят с природни продукти и се осланят на собствена харта за качество и ефикастност, а именно: 0% - парабени, феноксиетанол, силикон, минерални масла и съставки от животински произход. Продукта, за който ви разказвам съдържа: успокояващ и омекотяващ екстракт от невен, пречистващ екстракт от бяла коприва и разбира се хидратиращите, и омекотяващи перли от жожоба, които помагат в борбата със стареенето.
Ingredients: Aqua (Water), Cocamidopropyl betaine, Glycerin, polygryceryl-3 caprylate,Sodium chloride, Parfum (Fragrance), Gluconolactone, Sodium benzoate, Jojoba esters, Potassium sorbate, Citric acid, Calcium gluconate, Calendula officinalis flower extract, Lamium album flower extract, CI 77891 (Titanium dioxide), CI 73360 (RED  30), TALC, CI 19140 (Yellow 5 lake), Benzyl salicylate, Limonene. [V1]

Очакван резултат: Почиства и омекотява кожата на лицето,  помага за възстановяването на нейната свежест и сияние.

Препоръка за нанасяне от DELAROM: Нанесете върху влажна кожа, разнесете гела докато се превърне в лека пяна, изплакнете с хладка вода и нанесете Флорален тоник DELAROM.

Количество и цена: Оригиналният продукт е 125 милилитра и е с препоръчителна цена от 49,90лв. Може да го намерите предимно в аптеките.




Моето мнение: Определено оправда очакванията ми! С удоволствие бих си закупила и продукта в реален размер. Използвам го вече повече от месец, а дори не е стигнал и половината на опаковката, което го прави доста икономичен. Не оставя кожата на лицето (и шията, тъй като стигам до там) суха, както при други такива продукти. Определено кожата ми е чиста и свежа, но не мога да кажа, че е чак сияеща. Единственото, което не ми харесва (и то само на продукта-мостра в случая) е  капачката на винт - винаги има изтекло известно количество от материала в нея (може да се види на горната снимка). Също така намерих, че за най-добри резултати (поне при мен) е добре да се използва и тампон за почистване на лице, като този от Sephora - тук или на марката Ebelin от магазини DM (каквото е и моето). Така освен почистване на лицето получаваме и леко ексфолиране. Дано гелчето да работи така добре и през зимата, защото тогава кожата ми минава към сухата страна.






Надявам се да съм ви била от полза с този си пост. Споделете ако и вие сте използвали този измиващ гел, как е подействал на вас, а също ако сте ползвали други продукти на марката. 
Приятен ден! :)

4 comments:

  1. О, блазе ти, аз не успях да се добера до кутията. Ползвала ли си "гумичката" за лице с други продукти и в каква дълбочина почиства кожата?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Не, защото я взех точно преди да получа кутията с гела. Определено има разлика, когато се мия с нея. Не "пипа" кой знае колко на дълбоко. Маха по-мънички (предполагам по-повърхностни) черни точки, но за тези на дълбоко трябва по-тежка артилерия. Моята кожа е доста чиста бих казала, така че може би за това ми действа добре. Чувала съм, че има хора при които нищо не върши. Явно си зависи от кожата. :)

      Delete
  2. Оооо и аз го използвах и многоооо ми хареса!:)
    http://thingamyjic.blogspot.com/

    ReplyDelete